Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer ihåg, Jag känner

Jag kommer ihåg det fortfarande, den känslan och hur mitt hjärta bultade. Det hade aldrig bultat så hårt i hela mitt liv. Jag mins hur vi låg där under månen, stjärnorna och bara kollade upp. Det var precis som att hela världen stod stilla och vi var dem enda som fanns kvar.
Jag mins hur jag låg där på den fuktiga gräsmatten, bara låg och undrade varför han valde mig, jag ville veta vad han såg när han låg där och kollade på mig med de där is blå ögon som fick mig att sluta andas. Han var min värld och framför allt mitt hjärta. Det var det ögonblicket som jag kunde säga ”det var då mitt liv började”. Han väckte allting inom mig och fick mig att känna mig levande, även fri.

Just nu kan jag sitta här och säga samma sak, men vad jag inte visste var att mitt liv tog en nystart den 25/10-10. Denna person väckte allting inom mig som en gång dött, han fick det där leendet som jag så länge gått och undrat när det skulle komma tillbaks att stanna.

Han fick tjejen som satt och grät med brustet hjärta att sitta och skratta
Han fick henne att ge bort sitt hjärta på ett sätt hon aldrig gjort förr
Han fick henne att se sin framtid med bara honom.
Han fick henne att se vad ordet kärlek betyder och komma betyda.
Han som fick henne att glömma all smärta som hon gått igenom,
Han som kommer vara det som förändrar hennes liv och uppfyller hennes drömmar.
Kärlek som inte dör ut efter 2 månader,
Kärlek som får tiden att rusa förbi en,
Kärlek som aldrig fått henne att känna såhär,
Kärlek som hon inte kommer glömma hur det än slutar.




Fri vers av Jennifeer
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-13 16:51



Bookmark and Share


  Anna*
Kärleksförklaring som heter duga! ♥
2011-04-13

  PPQ
wow vilken text
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Jennifeer