Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växlingar

Så växlar livet
mellan tid och otid

att döden ibland är vacker

hur skilja lycka från olycka

när sanningen döljs bakom
dunkla förhängen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-15 21:43



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En känsla av ambivalens framkallar dina ord hos mig och väcker något mycket djupt inom mig.
2011-04-16

  Catharina Edin VIP
som att vara så lycklig att det gör ONT. vad är det -
2011-04-16

  Jan Widströmer VIP
Först efteråt kan man veta vad som är vad och i annat perspektiv ... nuet begränsar alltid sikten - "dunkla förhängen"
2011-04-16

    ej medlem längre
tycker om ... är dolt bakom dunkla förhängen... väcker tankar..
2011-04-15

  Gawain
Intressant. Jag gillar det skarpt.
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP