Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vemod över svunnen kärlek


Din hand i min

Din hand i min.
Kärlekens seger
över förnuftet.
Drömmen som blev sann
och sedan, saga.
Då, för årtusenden sedan,
i en flyktig stund
-av evigheten
höll jag din hand i min.




Fri vers av susanne thorsell
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-18 16:06



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Bra skrivet, denna var igenkännande av känslor i själen..
2015-04-25
  > Nästa text
< Föregående

susanne thorsell