Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga falla


Du säger vi tar en dag i taget

Men du försvinner i tre

För mig känns en dag som ett år

Tre som trettio

Är vi på samma sida i boken du och jag

Eller är du inne på sista kapitlet när jag bara börjat

Jag vill också ta en dag i taget om jag vet att det leder till din värme

Vill dock inte ta tre om det leder bort från dig




Fri vers av Valdy
Läst 327 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-18 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdy