Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saudade


Likt sand du rann mellan mina fingrar, utan att jag kunde göra något

Kvar stod jag i ensamheten

Tom som ett skal med endast längtan kvar

Allt för länge har jag burit denna ångest

Öppnar mitt fönster

Jag släpper dig nu

Lämna mig


Lämna mig utan längtan

Lämna mig utan ångest

Lämna mig som den jag var innan du kom




Fri vers av Valdy
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-19 00:14



Bookmark and Share


  Mow Dean
Stark.
Rakt och enkelt - väldigt fint skrivet.
2011-05-04

  Känslovarm
Träffsäkert med igenkänningsfaktor...
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Valdy