Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdskeppet och mitt oförstånd

När jag vände det störtande
rymdskeppet med mina tankekrafter



förlorade jag något, lämnade det ett
tomrum efter sig

(tittade efter det sen, då det flög sin väg)

blev ett hål i luften, en tom-luft-tunnel
som sög med sig resterna av mitt

allvarsamma medvetande

kvar blev o-rädslan, o-tankarna
och o-förståndet

jag vände mig om, tittade mig över axeln

såg att jag balanserade på en
knivsegg utan att blinka

utan förvåning klättrade jag ner för stegen

eller upp för stegen beroende på synvinkeln




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-20 22:15



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
hahaha, härligt slut! 'beroende på synvinkeln'.
I rymden finns varken upp eller ner, nej -
2011-04-22

  Jan Widströmer VIP
Fantasieggande ...
2011-04-21

    ej medlem längre
Spännande färd!
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP