Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett passionsdrama mig förutan

Stelhet och dammråttor
smutsiga golv, dolda vrak

jag dricker en kopp te här nu

illamåendet väller upp

missade uppförandet
av ett av musikhistoriens
mest fullödiga verk

solen sken och det var den dagen
då vi gråter över Kristi korsfästelse

jag hade så gärna velat sjunga
istället samlar jag mitt missmod

över spilld mjölk

och ett passionsdrama
jag inte kunde dela




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-23 19:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Gunlög
2011-04-25

  stenen/ Yv Ericsson
en bra dikt med verklighet blev det endå! lider med dig!!
2011-04-23

  tom boreland
läcker underfundig text
2011-04-23

    ej medlem längre
Vemodigt
2011-04-23

  Catharina Edin VIP
Så sorgligt - 'ett passionsdrama jag inte kunde dela' - känner med Diktjaget.
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP