Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaparglädje

 

Skaparglädje
fångar mig

insperation
präglar
mitt inre

tankarna
väcks till
liv

när jag öppnar
mina sinnen

fantasin flödar
i mitt inre

vidgar mina
inre rum

låter ord
landa

en behaglig
tillfredställelse
infinner sig

när orden
blir förlösta
inom




Fri vers av Janne
Läst 571 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-04-25 11:23



Bookmark and Share


  Connie
Underbart skön text!
2014-06-02

    ej medlem längre
Med din bild som fond blir din text-för mig-helgjuten!
2013-01-25

  Johan Bergstjärna VIP
Inspirerande!
2011-04-30

  mare VIP
Tack för dikten...precis så..
2011-04-26

  Maiah VIP
fin poesi....
2011-04-25

  Linda CH VIP
Mycket fint skrivet om kreativitet och lust till orden!
2011-04-25

  Julio VIP
väldigt lätt att följa med, i denna djupsköna text
2011-04-25

  stenhur VIP
Precis så! Det är processen...antingen den yttrar sig i ord, toner, bilder eller rörelse!
2011-04-25

  Lena Själsöga Keijser
skaparglädje
skaparande

själsrörelse
själsdans

livsbelivelse
2011-04-25

    Ken Cassel
Bra Janne!
:)

Mvh
2011-04-25

  Ninananonia VIP
Fin är denna skaparglädje! :)
2011-04-25

  Bibbi VIP
Helt underbart tillstånd.
2011-04-25

  Junitvillingen
Aaaahh skaparglädjen är en riktigt sann glädje. Fantiserar mig bort till en miljö som den på bilden...att "bara vara" där i stilla ro kan nog framkalla lust till mycket - bl a skrivandet. Mycket fin text du delar med dig av!
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne