Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie


Hjärterkort...en ring...ett ja?

Nu ska det kortet äntligen vändas...och se..en ring där ligger
artigt något mig den tigger
Ska detta vända kort som där ligger säga något till mig?
längtar du efter mig? Vad säger du mig? Du vet att jag älskar dig
Men du får ha tålamod..inga förhastade saker här
sådanat kan bli till evigt besvär..
Nåväl...nästa kort då? Aha..hjärter igen..gulligt min vän..åhå..en puss?
ska du bjuda mig på skjuts?
Stopp..stopp..inga olämlipa förslag här,min vän..du får artigt lämna rummet
och spara på champis skummet..

Min vän..den dagen man ska evenuellt bli en vacker fru..?
då får du minsann veta din gränser..hörrudu..

Se och lär...




Fri vers av anita VIP
Läst 1256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-02 17:04



Bookmark and Share


    Risto
oj oj vad bra! kanske den bästa jag läst av dig
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP