Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går in i dimman utan dig


När mitt hjärta glöder, blöder ditt
Hur ska jag kunna gå
Du och jag har något vackert och rent
För bra för att vara sant säger du
Ändå är det du som tvekar
Du gråter som ett barn, det är jag som ska gråta
Hur ska jag kunna andas, utan dig
Känner ingenting, det gör för ont


Att göra slut med sig själv




Fri vers av Valdy
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-02 21:13



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Underbart skrivet!
2011-05-03

    ej medlem längre
Fantastiskt. Blir imponerad som fan!
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Valdy