Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkelns början


Jag tar ett kliv utanför cirkeln
Kyla jag känner

Men inte en enda tår av rädsla

Jag tar ett till kliv
Och inser att det kanske är försent

Jag vänder mig om
Tittar mot höger
Och
Vänster

Men allt jag ser är mörker

Jag sluter ögonen
Och
Sakta lyfter på huvudet

Jag känner droppar små
Droppar som blir större och större

Jag öppnar ögonen och tittar

Det regnar blod
Droppar av blod

Jag ramlar ihop
Och
Min kropp sakta börjar försvinna

Kanske finns det ett hopp eller ej

Allting jag kämpat för slår tillbaka
Allting jag beundrat har gått i spillror

Det var det jag var rädd för

Att bli sårad



Därför tar jag ett steg tillbaka







Fri vers av coleve
Läst 403 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-04 18:45



Bookmark and Share


  Anna*
Berörande stark text som jag applåderar ♥
2011-05-06

  oMareld
starkt men vackra bilder du målar upp, med en aning av sorg
2011-05-05

  aol
mycket berörande smärtsam skrift, som gick till hjärtat
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

coleve
coleve