Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie


hjärtekort..sms..och ett ja..?

Jag älskar honom..sms..jag fick..fräckt..
sparades artigt..inet lånt ifrån puts väckt
hjärtetkort där...beskåda vad posten kan vara rar
lika ömsint som det vore en trevlig karl..
Nävål..inte något förhastat där...
jag tror ännu den mannen håller mig kär..
ska jag sms:a ett blygsamt ja?
tja...kanske det..vad vet endast ja?

Ett nej då? Den arme kommer nog inte över det
lagoma människär som vet

Min vän...

När vi står där...endast ödet vet ett svar
bara hjärtekortet det har..
så det vänder vi på när vi är ihop igen..och ska vara bägge två
dela på allt..lika så
Amen för det...min vän

Vår tid har kommit nu...ok..du ska väl kanske få ett ja?
men börja inte med något fånigt trall la la..
då kan herrn artigt lämna rummet som han behagar sig göra
det är oartigt att sin älskade störa..

minnesvärt...




Fri vers av anita VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-06 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP