Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag

Vacklande av skörhet
ensam i lugnet insuper jag dina andetag, din doft, ditt liv
omsluten av ljuset
En solnedgång som vittnar om hopp
i en underbar värld av fågelsång och liv
av lycka och av njutning
En ny dag




Fri vers av vandor
Läst 523 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-08 01:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin !
2011-05-08

    AA VIP
Vackert och hoppfullt.
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

vandor
vandor