Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
what can i tell you, my brother, my killer? what can i possibly say?


Orkeslös

Du såg ner på mig
du som var så säker på vem du var
du som lyssnade på rätt musik med fel öron
och aldrig backade en millimeter
nu vet du bättre

Du såg ner på mig
på mig med min förbannade kluvna tunga
jag som visste för mycket om för lite
för lite om för mycket

Du såg ner på mig
innan du lärde dig vad uppoffring betyder
innan allt föll sönder
din jävel
nu ser jag ner på dig




Fri vers av Kobbe
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-15 17:09



Bookmark and Share


    Kobbe
Tydligen skrev jag denna dikt för cirka två år sedan, hittade den nyligen i en gammal anteckningsbok, och då jag inte precis kan sägas vara produktiv för tillfället tänkte jag att jag lika gärna kunde lägga upp den för allmän beskådning.
Se det som en följeslagare till en annan gammal dikt vid namn 'Redlös'.
2011-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Kobbe