Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlängtan

Sommarlängtan får min hud
att glöda
eller är det möjligen
dina kyssars förtjänst?




Fri vers av Thy Raven Wings
Läst 624 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-16 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thy Raven Wings
Thy Raven Wings