Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ekar en tystnad

Det ekar en tystnad
i världen
Gudarna har skrivit
ditt namn i stjärnorna
så att jag vet
var du finns
Kärleken spinns
på en silvertråd
Evig och sann
om än för oss två
men det räcker så väl
Det är vi som ska leva
med varandra
i evigheternas ljus
Tack för att du väckte
mitt slumrande,kalla hjärta




Fri vers av Thy Raven Wings
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-28 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thy Raven Wings
Thy Raven Wings