Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om gammal kärlek


Jag minns hur vi gick

Jag minns hur vi gick
Med våra händer i vackra knutar
Såg ut över havet
Med hjärtan slåendes i takt

Hur vi såg ut över sommarens
Sista andetag
Ut över höstens födsel
Och kylan

Under rödgula fallande löv
Klämtade klockan på den
Sista timmen
För första gången

Men den tid vi delat
Gick inte förlorad
Gnistan tändes och
Släcktes sedan igen

Av ett nytt ljus

Men man glömmer aldrig
Den som ägt ens hjärta




Fri vers (Fri form) av Anekdot
Läst 406 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-18 00:55



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
Kort och kraftfullt det gillar jag
2013-02-23

  desert star
jättefin! tycker speciellt om sista strofen
2012-06-28

  Erik H.J Hultin
Vackert om kärlekens och höstens bitterljuva vemod...
2012-04-15

    Birgersdotter VIP
den var underbart fin
2011-09-01

  Rasehorn
Vackert , bra skrivet och riktigt trevligt att läsa !
2011-05-18

  Erik Hall
Mycket vackert skrivet!
2011-05-18

  Fru Intighet
Så fint!
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Anekdot
Anekdot