Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändliga spiraler

Vackra oändliga spiraler
är konst för mina ögon
Tack Livet för Gåvan
Möjligheterna glöder
som små eldar
i mitt bröst




Fri vers av Thy Raven Wings
Läst 247 gånger
Publicerad 2011-05-19 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thy Raven Wings
Thy Raven Wings