Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi blir 120 år

När vi blir 120 år
ska jag fortfarande
längta efter din närhet
dina ord som spelar
för mitt längtande öra
Jag kommer aldrig
att sluta "se" dig
Dina ögon har räddat
min själ och mitt hjärta skört
Du är en saga som blivit sann
När vi blir 120 år
ska jag fortfarande
åtrå din hud
och undersöka den
långsamt
som om vi skulle älska
för första gången




Fri vers av Thy Raven Wings
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-19 21:26



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Mycket vackert
speciellt slutet
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Thy Raven Wings
Thy Raven Wings