Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enda levande pojken i New York

Alla andra är Zombies
Förslavade av koffein
och möten
där det är dödsstaff
att komma en minut försent

Han har blivit
den enda
levande pojken i New York
Förundrad betraktar han omvärlden
Ett glittrande Manhattan
Ingen annan kan se
Ingen annan svarar

Han vet inte vad stress är
Men han vet hur man skapar
nya färger,nya mönster
Livet är en gåva
som inte ska slösas bort




Fri vers av Thy Raven Wings
Läst 399 gånger
Publicerad 2011-05-19 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thy Raven Wings
Thy Raven Wings