Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig få Leva som Jag vill

Jag föddes
ofrivilligt

Jag kommer att dö
ofrivilligt

Låt mig få leva
som Jag vill!!




Fri vers av Benjamin Gullbing
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-21 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Benjamin Gullbing