Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna på mig, Du ÄR Underbar

Mjukt
Långt
Brunt
Glänsande
Är ditt hår

Djupa
Avslappnade
Skimrande
Vackra
Är dina ögon

Du är UNDERBAR

Och jag kommer alltid tycka om
just dig vad du än säger till mig!
bara för att du är dig själv

Jag vet det,
Alla andra förstår det

Det är bara du kvar!!
Snälla du måste förstå Innan!,


Det är för sent...




Fri vers av Benjamin Gullbing
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-22 18:07



Bookmark and Share


  Anna*
Ahhh, så vackert! Ja måtte hon förstå ... ♥ Applåder
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Benjamin Gullbing