Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill döda dig<3

Jag vill döda dig
jag vill dricka ditt blod

Jag vill skrika på dig
och ta ut dit hjärta
och skada det

Jag vill trampa på det
tills de inte orkar slå längre

Jag vill såra dig
som du sårade mig

Men det går inte...

För du Älskar inte mig

/Benjamin<3




Fri vers av Benjamin Gullbing
Läst 315 gånger
Publicerad 2011-05-22 12:03



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
så jävla klokt !
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Benjamin Gullbing