Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan vägrar att stanna!!!!

Klockan tickar

Solen förflyttar sig

Hungern växer

Klockan fortsätter ticka

Händerna skakar

Tankarna får blackout

och Klockan tickar fortfarande!

Solen är snart nere

Kroppen känner oro

Så hungrig att kroppen aldrig kommer bli mätt igen

Klockan stannade aldrig

Solen är nere

Tanken är nu svart

Var Är Du?????<3




Fri vers av Benjamin Gullbing
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-22 13:18



Bookmark and Share


  Apoems
Bra!

Klockan uppgift är att passera :)
2011-06-07

  filosofian
Den här talar till mig! DET ÄR PRECIS SÅ JAG KÄNNER! :/
2011-05-22

  filosofian
Den här talar till mig! DET ÄR PRECIS SÅ JAG KÄNNER! :/
2011-05-22

  Anna*
Väntan kan vara en plåga. Oron kan vara förlamande. Tycker om hur du skriver! Applåder ☼
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Benjamin Gullbing