Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt huvud i ditt knä


Jag såg ner på
dina höga klackar
och smala vrister
med mitt huvud
i ditt knä

Dina röda naglar lekte
i min nacke
som om de smekte

Jag hörde dig le
när jag slöt mina ögon




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-25 15:34



Bookmark and Share


  stella
Jag bara ler! :))
2011-06-14

  evana
Du klär dina ord med finess. Tack!
2011-05-28

  wildrose
Så bra!!
2011-05-27

  Ninananonia VIP
Härlig. Kärleksfull! :)

Tycker om:)
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP