Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vill jag vrida tillbaka tiden...


Svarta skuggor

Vansinne!

Idioti!

Det skrek mitt inre.
Jag färdades som i en febrig dröm.
Galenskapens dörrar stod vidöppna.

Stanna!

Vänd om!

Jag fortsatte som i trans.
För rädd för att hoppa av nu.
Den gränsen var sedan länge passerad.

The point of no return.

Welcome to Hell.

Vi ses där när allt tar slut på riktigt.
Vissa saker blir aldrig ogjorda.
Hur gärna vi än vill.

Stoppa mig!

Hindra oss!

Ingen såg,
ingen hörde,
ingen vågade.

Samvetskval!

Ånger!

Bilderna går ej att sudda ut.
De förföljer mig vart jag än går.
Åren har passerat, det känns som igår.

Ensam!

Bitter!

De är borta nu.
Kontakterna upphörde.
Svarta skuggor i min spegelbild består.




Prosa av Magnus P.
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-26 20:57



Bookmark and Share


  Nous Somme Du Soleil
En annorlunda rytm än man är van vid att skriva/läsa. Jag märkte just att jag läst om de sista tre raderna fem gånger, helt otroligt träffande. Applåder!
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord