Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkrets timme

Det är en mörk sval sommarnatt
jag sluter mina ögon

Jag ser dig på avstånd och vi
närmar oss varandra

Du tar mig i din famn och jag känner värmen sprida sig
i min kropp

Så jag har längtat efter dig
och din närhet

Att få känna din doft och höra
dig viska de magiska orden

Jag älskar dig hela dig.




Fri vers av Tosca
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-29 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca