Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möten

Du har stora förväntningar
försöker att komma mig nära

jag känner att jag inte orkar
vill inte släppa in dig

få får komma mig nära
min integritet är stor

jag kan lyssna
ge dig råd och trösta

jag håller din hand
hoppas du känner värmen

stunden känns fin
vi låter det stanna där.





Fri vers av Tosca
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-19 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca