Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet jag i spegeln





När jag ser mej själv i spegeln

så ser jag bara ett frågande barn.

En gammal pojke som 

gått igenom alltför mycket

och som inte förstår varför

livet ska vara så svårt att leva.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-08 18:45



Bookmark and Share


  sulimaa
Kort enkelt och berörande...och din fråga...vet endast livet självt svar på ...
2011-06-08

  Sofhia Wirström
bra skrivet, berör...
2011-06-08

  Ninananonia VIP
Mycket berörande text! Jag tror att många känner igen sig!

Superbra!
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna