Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie


Hjärtekort...ett samtal...han är min!

hjärtekortet ger mycket..tro..hopp..kärlek..
jag längtar efter kyssar..smek
nåväl...ett samtal han fick..
lagomt fort det gick..
du milde tid vad den mannen ska rökhosta när han pratar
han kanske ogillar om att jag om det ämnde tjatar?
åhnej..han ska min sin på min höra
inget ska livet förstöra
han är ändå min..
fastna min klor och vara fin?


min vän...

Jag bad artigt om ett presentkort...
jag hoppas det kommer ganska fort
kostnaden har jag pååekat klart för honom vi sms..punkt slut..bekräftat
lagomt häftat.

Så herrn bör infinna sig på ett ställe där sådant kan inköpas..vidarebefodra det
summan ska vara lagomt het.
Men om herrn i fråga ska om detta förtjafsa via sms med klara frågor på löpande band?
Då får han min kalla hand..

se så! gack nu iväg, min vän..




Fri vers av anita VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-09 20:34



Bookmark and Share


  LassO
Lite dubbelt men väl spunnet.
2011-06-09

  Ninananonia VIP
Härligt!
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP