Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvärsnitt


kommer inte ifrån
det jag vill
komma ifrån
taktfast slår du takten
in mellan skulderbladen
och djupare än så

genomskådad




Fri vers av evana
Läst 532 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-06-09 21:09



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
i det att vill stiger in i vilja sker skönhet
då är hjärtat i flödesljus
i det flödet upphör
takten samt stiger in i rytmen

det är
genomskådande eller upplyst av det vilket är

många bilder stiger fram ur detta vackra smycke
tack
2011-06-13

  Anders Perols
Jag läser den eviga längtan till det grönare gräset och med fingrarna i kakburken, dessutom. Snyggt!
2011-06-10

  Niclas Petersson VIP
Fjättrande. Bra bildspråk.
Gillar.
2011-06-09

  Anna*
Snyggt skrivet så det kan tolkas åt vilket håll som helst! Skickligt! Applåder
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana