Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt allt

Jag hör dig flåsa under bordet
värmen stiger ute

Undrar hur du har det
och om du tycker det är jobbigt

Du slickar mina tår
det kallar jag kärlek

Jag låter dig hålla på
fast det är lite läskigt

När du sover en stund
känns det bra

Det känns som att jag kan göra allt för dig
bara du har det bra

Du har en plats i mitt hjärta och där
kommer du alltid att finnas

Inka är min älsklings valp och
det känner hon säkert.




Övriga genrer av Tosca
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-10 10:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så gulligt! :)
2011-06-20

  wildrose
Ååh sött. Min lilla betyder allt för mig oxå.
2011-06-12

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Sött
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca