Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själs uppståndelse




Ikväll när jag tittade på ett program

om för tidigt födda barn, så föll tårarna

Jag har inte gråtit på månader,

och mest kännt mej som en halvzombie

Jag känner att jag sakta nu föds på nytt!




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-12 21:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra! För att lyckan ska få plats måste först gråten ut!
Det kommer att bli bättre!
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna