Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiskt

 

Så lite i vår tid som är magiskt

det är så jävla tragiskt

Allt jag vill känna är din hud

Det är jag och det är Gud

 

Jag vill älska din själ och kropp

Vill se oss blomma i kärlekens förlopp

Så terroriserande smärtan

Men läkedomen finns i våra hjärtan

 

Jag vill ha dej jag vill ha dej jag vill ha dej!

Låt oss tända elden, seså se på mej!

Det krävs två för att nå paradiset

Jag är beredd att betala priset

 

Kom älskade låt oss ge oss av

Våra rädslor blir vår grav

Kärleken kan vara en skrämmande grej

Smek mej älska mej jag vill ha dej!

 

Låt oss söka det magiska

Vi kan förhindra det tragiska

Kom i min varma famn

Hör mej viska ditt namn.

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-13 15:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varmt !
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna