Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla ner som aldrig förr med livlösa känslor



Du sa att vi skulle till sagornas land

Där vi kunde uppleva alla små äventyr

Där vi kunde njuta av den blåa himlen som aldrig visade sina arga moln

Men ändå

Gav du mig ett sår djupt, djupt in i min klara själ
Det blev för djupt för min lycka skulle kunna läka min sorg

Du sa att jag inte kunde känna

Kärlek

Värme

Lycka

Sorg

Men ändå
Fällde jag en tår

Och ändå
Står jag på botten av det
Kalla
Havet fullt av tårar

I

En varm cirkel full med minnen

Som blir till kristaller av is
Som krossas av mina egna andetag

Min kropp sakta förvandlas till ärr
Som min bara hud fort skrapas bort

Och

Endast

Min själ lever kvar
För att det är min själ som du sårade












Fri vers av coleve
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-15 18:42



Bookmark and Share


  revolver
Jag antar att du pratar om en viss person. Men skulle lika gärna kunna vara någon typ av drog.
2011-09-08

  Bibbi VIP
Skriver under på Björn Donobauer
2011-07-13

  Björn Donobauer
Vi vet ibalnd bara att vi lever för att vi har ont.. men detta onda är en mylla för lycka av en annan och bätytre sort än den som fick stryk av sorgen
2011-06-19

  Björn Donobauer
Vi vet ibalnd bara att vi lever för att vi har ont.. men detta onda är en mylla för lycka av en annan och bätytre sort än den som fick stryk av sorgen
2011-06-19

  oMareld
vackert!!! djupt
2011-06-17

  mickech
Naket, sårbart och vackert!
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

coleve
coleve