Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något jag kom utifrån ingenting med inspiration från mången fantasyböcker. Kommentera mer än gärna!


Krigarens öde...

Hur hamnade jag här?

Vad inom mig drev mig till att stå här
stirrande in i dina mörka ögon

Jag ser leendet spridas på dina spruckna läppar
Jag ser dina ögon berätta en för dig redan förutbestämd historia

Inom mig växer ett tvivel så stark att mitt inre skälver
skälver likt ett visset löv i orkanvindens styrka

Mitt inre överväldigar mig
allt efter som din skugga växer sig allt mera hotfull

Varför står jag här?
I tvivlets oas
i sorgens anlete

Jag står vid dödens port
jag kan känna dess vibrerande kraft

Men så avtar allt tvivel
all rädsla

För här står jag nu
Stirrandes in i dödens ögon

Jag kan inte återvända
Jag kan inte ändra mina val

Låt oss pröva vårt öde främling
Låt oss höja våra svärd




Prosa av Ethiwen
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-14 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ethiwen
Ethiwen