Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är hemskt och skönt att leva



Jag är trött på att leva.

Jag är trött på att vara trött.

Jag bär på en sån sorg.

Ensamheten är tung att bära


Och denna Längtan.

Kom och håll om mej

Låt mej älska dej


Jag bär på en sån vrede.

Jag bär på en sån glädje & kärlek.

Det är ensamt med en sån kärlek.

Det är hemskt att leva.

Det är skönt att leva.

Nu gråter jag.

Dricker mina tårars ljus.







Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 307 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-06-15 15:50



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Hemskt eller skönt...
Svårt är det i alla
händelser, stundom.
Calle
applåderar sorgset
2011-06-16

  Elaine.S VIP
En underbar titel, en sådan som klär orden i dikten och med en enda rad beskriver själva känslan i dikten. Precis som du beskriver så kan själva livet vara just så motsägelsefullt som i dina rader nedan...

"Det är hemskt att leva.



Det är skönt att leva."
2011-06-16

  Sofhia Wirström
härlig text med kraft
2011-06-16

  Sofhia Wirström
härlig text med kraft
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna