Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åminne



Nytjärad eka
flötet guppar inget agn
bara lugn och ro





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-19 20:04



Bookmark and Share


  vera gade VIP
föredömlig...så den bokmärkes!
2011-06-23

  vera gade VIP
...och på "ro"!...
2011-06-23

    ej medlem längre
Den här talade verkligen till mig. Du skriver så himla starkt.
2011-06-23

  annarebecca
Ah, jag gillar dubbeltolkningen på titeln. Fiffigt!
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP