Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lappri 20

 

Avgrundsmörkertid

hjälper inte att kasta

ett mynt i brunnen

när krig och klimat hotar

vår kära jords existens

 

återstår bara

att njuta av vårsolens 

första trevande

ljus och att leva här och

nu trots allergierna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-27 11:08



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Leva i nuet, ett bra motto….vad morgondagen har vet vi inte…
2024-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP