Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfota över krossat glas




Jag lever på spetsen

av en mycket vass kniv

och njuter stort

av stålets kyla


Springer bestämt ut i

nässlornas förlovade land

det bränns

det är skönt

det känns


Jag känner smärta

alltså lever jag

jag vill aldrig förlora

den brännande känslan av liv




Fri vers av Magnus A
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-19 21:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Livet känns mest när man lever det fullt ut på gott och ont.. :I :)
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Magnus A
Magnus A