Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återseende




som att möta en gammal vän

efter mycket lång tid

en kär gammal vän

jag inte visste hur mycket jag älskade


poeter

låt era vackra röster klinga

och locka vårsolens värma ur sitt ide

sluta aldrig tro på kärleken mellan oss




Fri vers av Magnus A
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-08 22:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbart... kram
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Magnus A
Magnus A