Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens en av mina starkaste texter förmådde öppna vissa av poeternas hjärtan





Så många stängda hjärtan och själar här på sajten...

För att ens kalla sej poet så bör man äga en sån

pass öppenhet för att beröras, av till exempel

min text om suicid tidigare idag.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-22 23:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland orkar inte människor ta till sig av det svåra, för att de har det tufft själva. Man kan ändå beröras. Kram
2011-06-23

  Anders Nordlander VIP
BERÖRDES GJORDE JAG
MEN KOMMENTERADE EJ
PGA. ATT JAG INTE HADE TID
HA DET FINT JOHAN
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna