Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

välgödd tristess





Jag ville skriva en kampsång

men jag har det för bra


mitt problem är att jag har det för bra


jag måste förändra min situation

till det sämre för skapandets skull


det är inte lätt att ha det för bra





Fri vers av Magnus A
Läst 215 gånger
Publicerad 2011-06-24 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus A
Magnus A