Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mognaden kommer sent
men den kommer

 




Integritet och Gränssättning





 

 


I min ensamhet kommer Gud till mej, och säjer:




 


"Var inte rädd Johan, var inte rädd för din ensamhet,

som bara är din illusion, du är aldrig ensam, och du börjar

, så glädjande, att sluta med att härbärgera andras smärta

och lidanden och mörker, du har äntligen upprättat en Integritet,

och du har ju verkligen nog upp med ditt eget livs problem...

och din solidaritet och empati kommer alltid 

att räcka till, det är inget problem."

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-29 13:58



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Fint!
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna