Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om att bära spikskor (Kauseri)





Var och en som någonsin innehavt ett par spikskor vet precis vad detta innebär. Att ha dem på fötterna är vida mera praktiskt än att förvara dem i handväskan för att på så vis kunna bära dem med sig överallt. Men samtidigt praktiskt för den som vill gå barfota stora delar av den vakna tiden. Vid en uttagsautomat bör man däremot ha dem på fötterna. Om någon annan griper tillfället i flykten (tillfället gör tjuven) för att stjäla ens pengar i uttagsspringan. Då stampar man blott tjuven på foten i uppfostrande syfte. Jack eller Jaqueline får då ta del av de faror ett tjuvliv kan draga med sig.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 414 gånger
Publicerad 2011-06-30 19:58



Bookmark and Share


  Zandra Flygh
Hm, kanske borde införskaffa ett par. :)
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP