Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sin egen främling

Med blekt ansikte, en flicka
i urvuxen klänning, barfota
ordlös, ensam på ett torg i
Staden utan sammanhang

sökte hon läsa bekräftelse på sin
existens i människornas ansikten

men folkets blickar vek undan
hennes ögon som rörde sig snabbt
under halvt slutna ögonlock

i det stillastående solljuset där
långa skuggor föll på torrt grus

var hon sin egen främling




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-02 14:03



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
som att hon inte ens fanns -
2011-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP