Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till de kära som aldrig tog steget.


Svarta fotspår av tjära.
Det är klart att vi var kära.

Men jag var aldrig mottaglig
för att gå min egen väg.

Att gå andras, redan upptrampade
sätter inga spår.
De egna sätter gudkant.

Aldrig tagna steg,
sätter tjära.




Fri vers av Tina-sol
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-02 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol