Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att öppna dörrar

Hon slår och drämmer
sliter upp och skrämmer

honom med de tunga dörrar som
skyddar hennes blödande hjärta

gnisslande dörrar mellan rummen
i hennes inre labyrint

dörrar stängda för insyn
också för henne

som riskerar de brisera

om de icke varsamt öppnas
lirkas upp, sakta med en
dyrk av guld

han är låssmeden i drömmen
hans vilda utmaning

endast hans ogrumlad blick
och tillit ger henne modet

att öppna de låsta dörrarna




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-02 17:06



Bookmark and Share


  Ex¤animo
beskrivande, berörande och bra... :-)
2011-07-03

  Catharina Edin VIP
En dörr-dikt!
Men kanske borde skriva en?!
2011-07-02

    ej medlem längre
Ibland har de inre dörrarna varit låsta i så många år att de svällt och låsen gått i baklås. Fint skrivet!
2011-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP