Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa mig!


Ge mig doftsalt,
helium,
champagne,
bensin,
adrenalin,
kokain,
heroin.

Ge mig styrka, kraft och mod.

Inte vingla.
Inte välta.
Inte falla.
Inte famla.

Visa mig att det finns en kraft, ett karma,
ett nirvana, ett mecka, ett mål.

Någon som är god.




Fri vers av Tina-sol
Läst 174 gånger
Publicerad 2011-07-02 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol