Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd för kor

hon är inte lik någon av dem
hon märker inget av deras ansikten
utan kontakt bara, som vanligt
de ser inte heller hennes lilla truliga

ty de tittar glatt in i kameran nu
barnet brevid söker efter något
att fästa blicken på, att nå fram
med sina gröna ögon öppna

inget besvär för min skull skulle
hon ha sagt om hon varit vuxen

men hon är fem år

och är rädd för kor
och ormarna i stengärsgården





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-02 22:01



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jag ser ett barndomsminne.
2011-07-03

  Catharina Edin VIP
Som att Diktaren utforskar ett fotografi, och vad det betyder -
2011-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP